Hlavní obsah
Článek

Nadmíru vydařený pětadvacetiletý blonďatý ‚produkt‘ z Jihoafrické republiky Candice Swanepoel sice platí za jednu z nejvíce vydělávajících modelek světa a rovněž za andílka u Victoria's Secret, ale ve skutečnosti má za sebou už pěknou řádku focení, za která by si andělská křídla na přehlídkách rozhodně nezasluhovala...

Předloni zakončovala žebříček TOP 10 nejlépe placených modelek podle časopisu Forbes a za loňský rok poskočila ještě o jeden stupínek výše. Není divu, že po ní sahají ty nejslavnější magazíny světa a přejí si ji otisknout na svých titulech.

Rovnou dvě verze obálek má aktuální lednové vydání brazilské Vogue, pro kterou se Candice měla dokonce svléknout úplně do naha. Snímek, na kterém Candice sedí zcela obnažená na okraji postele s turbanem na hlavě, je však k vidění pouze uvnitř čísla.

Na titulní stranu se dostala černobílá fotografie v netradičních pruhovaných bikinách, kde vynikne modelčina pevná postava. Druhá varianta pak nabízí její o poznání něžnější stránku. Swanepoel je na ní sice také v plavkách, ale výsledný efekt je o mnoho decentnější.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám