Hlavní obsah
Článek

ČNB způsobila oslabením koruny výrazné zvýšení cen. Jako by nestačilo nedávné zvýšení DPH, že? Zdražení nejvíce zasahuje rodiny s dětmi a způsobuje nehorázné výdaje za dětské potřeby. Nejoblíbenější plenky Pampers budou od února zdražovat v průměru o 10% - a to už je pořádný zásah do rozpočtu. Milé maminky, poradíme vám, jak na zvyšování cen vyzrát a nakupovat plenky za stále stejné ceny!

Neplaťte za plenky víc, než je nutné!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Péče o miminko je práce na plný úvazek. A taky pořádně nákladná. Kojenecká výživa, kosmetické potřeby, oblečení a především plenky. Zdražování zvedne rodinný rozpočet o stovky korun měsíčně! Ale i na opatření ČNB se dá vyzrát. Víme, kde pořídíte plenky za stále stejné ceny! Feedo.cz myslí na všechny maminky, nezdražuje a ceny plenek drží pěkně při zemi!

Chytré maminky nakupují online

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nákupy s kočárkem nejsou žádná legrace. Tlačenice v obchodech, plné ruce a plné tašky nevykouzlí úsměv na tváři vám ani vašemu drobečkovi. Užijte si raději odpoledne jinak a nákup si nechte dovézt až domů! Online nákupy jsou rychlé, pohodlné a hlavně výhodné. Na Feedo.cz pořídíte nejen výhodné plenky, ale všechny dětské potřeby – a za skvělé ceny!

Výhodný Pampers Premium Program ušetří tisíce ročně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plenky nejsou levná záležitost, to potvrdí každá hrdá maminka. Internetový obchod Feedo.cz tedy přichází s prémiovým programem, díky kterému získáte plenky Pampers dlouhodobě za zvýhodněnou cenu. Například balení Pampers Active Baby je tak možné získat už od 399 korun. Zapojte se do Pampers Premium Programu také!

Nakupujte pohodlně online a získejte dárek!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nákupy na Feedo.cz jsou pohodlné, výhodné a vždy dostanete něco navíc! Nakupte na Feedo.cz od 1. 1. 2014 do 2. 2. 2014 alespoň za 799 korun a získejte skvělé dárky! Levné plenky, poštovné zdarma a k tomu navíc dostanete dárek. Ještě váháte?

A není v tom háček?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Plenky jsou sice levnější než v kamenných obchodech, ale rozdíl zaplatím na poštovném“, říkáte? Ale kdepak. Stačí udělat nákup alespoň za 1.699 korun a na Feedo.cz máte poštovné zdarma. Pořídíte zde vše od plenek přes kosmetické potřeby až po dětskou výživu – a vše si můžete nechat dovézt až domů. A zadarmo!

Další články

Načítám