Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Česku už se celkem etablovala, ale zahraniční zakázky rozhodně nejsou k zahození, tak se modelka Taťána Makarenko (34) nechala od své agentury vyslat na mezinárodní soutěž krásy Miss Eurovision of the World 2013 v Istanbulu.

To ovšem ještě netušila, jak to tam bude vypadat. "Ze začátku všechno vypadalo skvěle. Dokonce mi díky šerpě, kterou jsem měla s sebou, odpustili i nadváhu v letadle, což bylo asi osmnáct kilo," smála se. Nestěžovala si ani na prostředí, kde byla s dalšími šesti desítkami soutěžících ubytována.

"Co mě ale skutečně šokovalo, bylo to, že jsme měly pořád hlad. Stihly jsme jenom snídani, pak jsme různě přejížděly, byly zácpy a nebyl čas se zastavit na oběd. A večeřely jsme až někdy v jedenáct. Původně jsem se bála, že se tam o nás budou starat jako o princezny a připravovat nám laskominy, ale opak byl pravdou. Shodila jsem dvě kila," vyprávěla.

"Dvě holky, byly hodně mladé, kolem sedmnácti, dokonce hlady omdlely. Musela pro ně přijet sanitka," pokračovala. "Pak se pořadatelé trochu umoudřili a třeba nám na nácvik choreografie dovezli pizzu. Jenže to zas některé holky těsně před finále jíst nechtěly. Ale to už byla jejich věc," dodala.

Táňa v soutěži uspěla, dostala se do první šestice, které byla nabídnuta práce v Turecku. "Jen mne překvapilo, že vyhrála Polka, sice velmi krásná, která ale neuměla ani slovo anglicky, přičemž znalost angličtiny byla podmínkou se vůbec zúčastnit," řekla Super.cz.

Peněžitá cena, kterou získala, prý nestojí ani za řeč. "Vítězka dostala v přepočtu asi sto tisíc korun, já si odvezla devět tisíc. Důležité ale je, že dostanu modelingové nabídky. A protože jsem byla relativně úspěšná, agentura mne vyšle letos na podobnou soutěž pro změnu do Číny," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám