Hlavní obsah
Článek

Adéla Gondíková (50) a Jiří Langmajer (57) se spolu nedávno setkali ve hře Jo, není to jednoduché, kde si zahráli titulní role milenců. Nyní dostali příležitost znovu, tentokrát nikoli jako milenci, přesto jsou jejich role velmi uvěřitelné.

Gondíková ani Langmajer nikdy nepřiznali, že by mezi nimi panovaly jiné vztahy než ty kolegiální, o jejich vzájemné náklonnosti si ale štěbetala celá herecká branže. Veřejným tajemstvím je také to, že Langoš má velkou slabost pro něžné pohlaví. Proto jsou role, jež jim přidělili tvůrci cyklu Škoda lásky, konkrétně povídky Úspěšný lov, která poběží dnes večer na České televizi, tak úsměvné.

Langmajer ztvárnil ústřední postavu spisovatele Oskara, Adéla v podstatě jen štěk – redaktorku, jež ho po telefonu zpovídá. A když redaktorka spustí cosi ve smyslu ‚konečně jsem Vás ulovila‘, načež Oskar se na otázku, co mu jako známému muži úspěch vzal, rozpovídá o tom, že jeho emoce jsou na bodu mrazu a holky střídá jako ponožky, nejeden divák si pomyslí, že některé role hercům tak nějak sednou mnohem víc než jiné...

Reklama

Další články

Načítám