Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátkem loňského června otřásla médii informace o pokusu Paris Jackson zabít se. Teprve patnáctiletá dcera Michaela Jacksona (†50) si podřezala žíly, ale o svém záměru se nejspíš svěřila poradci na lince důvěry, kterému také vysvětlovala svá trápení. Ten poté do domu Paris v Kalifornii zavolal sanitku. Teenagerka si pobyla několik týdnů na psychiatrii, ale už jí evidentně otrnulo, když může sociální sítě znovu zásobovat spoustou snímků ze svého soukromí. A ne jen tak ledajakých.

Babička Catherine, která patří mezi svědky Jehovovy, vnučku drží zkrátka a hodně věcí jí zakazuje. Z fotografií, na nichž se Paris celému světu ukazuje jen ve spodním prádle, tak radost rozhodně mít nebude. Právě přísnost babičky se uvádí jako jeden z možných důvodů, proč se Paris před půl rokem mohla pokusit sáhnout si na život.

Spekulovalo se však také o tom, že neunesla zvěsti, že Michael Jackson ve skutečnosti nebyl jejím rodičem a že její údajný biologický otec je britský herec Mark Lester. To měl potvrdit před svou smrtí i samotný zpěvák. Nakonec však vypluly na povrch fakta o šikaně, kterou musela snášet na škole. Studentka tak po absolvování léčby přestoupila jinam. Paris už je ale asi opravdu mnohem víc v pohodě...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám