Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Postelí Flavia Briatoreho prošla taková plejáda žen, že by je určitě sám nespočítal. Dost bylo i těch pořádně slavných. Svého času býval totiž jako úspěšný obchodník, investor a manažer týmu Renault v F1 nejen pořádně za vodou, ale charizma by mohl rozhazovat vidlemi. Z atraktivního Itala, kterému podlehly i modelky Naomi Campbell, Heidi Klum a prý i Eva Herzigová, je však po letech úplně jiný muž.

Třiašedesátiletý Briatore si v roce 2008 vzal modelku Elisabettu Gregoraci a od té doby to s jeho formou šlo z kopce. Těžko říct, zda je útlounká brunetka natolik zdatná kuchařka, ale Briatore přibral odhadem dvacet kilo a vzhled je asi to poslední, co jej trápí.

Jak bylo vidět na dovolené v Keni, kterou pospolu tráví poněkud bizarní trojúhelník Briatore - Gregoraci - Campbell, mezi ním a jeho ženou to stále jiskří. Každou chvíli se objímali a líbali. Nebo že by si jej Elisabetta pouze chránila před jeho slavnou čokoládovou bývalou snoubenkou?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám