Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) chodil s modelkou Petrou Faltýnovou (46) dva roky a rozhodně nelze říct, že by se s touto nezdolnou sexy dračicí nudil.

Faltýnová totiž rozhodně nepatří k žádným stydlivkám. Také v roce 2013 Leoše pravidelně provokovala v odvážných outfitech s absencí podprsenky či na dráždivých fotkách ze svůdných kalendářů, na nichž se neváhala ukázat téměř nahá. Že se bylo loni opravdu na co dívat, se přesvědčte v naší fotogalerii.

Faltýnová patří k našim nejkrásnějším modelkám a i po porodu si udržuje vskutku výstavní křivky. Na rozdíl od některých svých kolegyň si i po překročení pětatřicítky může pořád dovolit předvádět spodní prádlo.

Pochlubit se může vypracovaným zadečkem bez náznaku celulitidy i pevnými silikonovými ňadry, které přivedou do varu snad každého příslušníka silnějšího pohlaví.

Všechny tyto ženské zbraně ve svých dlaních až doteď třímal Leoš Mareš, jenž si na krásné sexy ženy velmi potrpí. Vztah jednoho z nejhvězdnějších párů českého šoubyznysu je však minulostí. O úžasné křivky však příznivci hříšně krásné Petry Faltýnové jistě jen tak nepřijdou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám