Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Iveta Bartošová (†48) si může oddechnout! Jak Super.cz již uvedl, o zpěvačku se v posledních týdnech živě zajímá nemocný muž, který jí nabízí lásku, miminko a vyprášení kožíšku, ačkoliv ví, že je vdaná. Po stovkách zamilovaných básniček a nějakém tom nebezpečném chování, které by mohlo vyústit i v ohrožení jejího života, konečně nastal zlom. Super.cz se s Martinem K. (29) spojil. „Mrzí mě to, ale nic jiného dělat nemůžu, než se o ni přestat zajímat,“ slíbil nám. Dodrží to?

Jak jsme již uvedli, mladík vůbec neměl potuchy, že svoje zamilované zprávy neposílá Bartošové, ale na její Antistránky na sociální síti. Když jsme ho kontaktovali, nejprve se nám dostalo výhrůžek.

„Chlape, ty jsi blázen, já jsem úplně normální, co to píšeš? Proč jsi to nedal Ivetě a píšeš o mně, že jsem blázen? Ukaž se a šlápnu ti na hlavu, z***e! To jsem psal Ivetě, ne pro tebe, ty hov*ďáku. Snaž se, abych si tě nemusel najít. Ať už je pryč celej ten článek, nebo si tě najdu a budeš koukat,“ zareagoval nakvašeně na našeho redaktora. Ivetu prý zná od malička a miluje ji, takže by jí neublížil.

Pak si ale uvědomil, že přestřelil, a hodil zpátečku. „Mrzí mě to, nechci žádný problémy. Ivetu jsem měl fakt moc rád. Ale nechám to plavat. Nic jiného dělat nemůžu,“ slíbil nakonec. Tak jen aby to dodržel!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám