Hlavní obsah
Článek

Ještě před rokem byla Demi Moore (61) hromádkou neštěstí kvůli rozvodu s Ashtonem Kutcherem. Jenže čas byl opět tím nejlepším lékařem a dokázal v herečce probudit další chuť nejen do života, ale i do nové lásky. Světová média zveřejnila fotografii, na níž se Demi na pláži tulí k neznámému mladíčkovi, kterému mohlo být sotva třicet. O romantickou dovolenou ve dvou však nešlo. Přítomna totiž byla i Demina dcera Rumer, která zde rovněž měla společnost. Nejspíš se přitom jednalo o jejího expřítele Jaysona Blaira.

Obě slavné ženy se sebevědomě producírovaly v bikinách, čemuž se nelze divit. Mohou se pochlubit ladnými křivkami, kterými na sebe poutaly pozornost přítomných pánů.

Herečka však měla oči pouze pro svého potetovaného kolouška, který se podle dostupných informací jmenuje Sean a pracuje v hudebním průmyslu. Podle jeho tetování byste to ale nejspíš netipovali. Na levé ruce má například vytetované dva obličeje. Jeden patří bývalé britské topmodelce Twiggy a ten druhý profesoru Xavierovi z komiksu X-Men.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám