Hlavní obsah
Článek

Chystaná talentová show X Factor, která na Primě na chvíli nahradí již čtyři odvysílané série Talentu, už má kandidáty na porotce. Stanice se podle našich informací rozhodla vsadit na jména, která budou docela překvapivá. Kromě již dříve prozrazené pěvecké hvězdy Lucie Bílé (58) vedle ní za porotcovský stůl mají zasednout nejúspěšnější československá zpěvačka v zahraničí a také dosavadní televizní moderátor Jakub Prachař (40)!

Jakub, kterého manželka Agáta bohužel už naučila špulit rty jako kačer, nápadně kopíruje část kariéry Leoše Mareše. Ten se proslavil jako skvělý moderátor SuperStar a pak všem vyrazil dech, když usedl v porotě konkurenční Primy, kde si vysloužil chválu za svůj vtipný a nesmlouvavý pohled na nesoudné soutěžící. Prachař zase moderoval Talent a teď by měl jít do poroty soutěže, kterou odvysílá ta samá stanice.

Dva zkušené televizní matadory, srdíčkovou Lucku a hravého Kubu, může doplnit mladičká a na tomto poli nezkušená zpěvačka Celeste Buckingham (28). Producenti věří, že dívka, která slaví úspěchy v zahraničí a na kterou nedávno prasklo, že randí s kolegou ze SuperStar, by mohla mít především u mužské části diváků pořádný úspěch. Dočkáme se provokativních dekoltů, tak jako u Ewy Farne v zatím poslední SuperStar?

Zda jde opravdu o jména nových porotců, se zdá být sice jisté, jistý zdroj z Primy ale tvrdí, že se sice o nich dlouho uvažovalo, ale nakonec půjde o někoho jiného. Také ale může jít o taktiku mlžení. Přeci jen se televizím nelíbí, když jejich tajná esa z rukávů tahají média nekontrovatelně tak, jak se jim zachce.

Reklama

Další články

Načítám