Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ať se Iveta Bartošová (†48) svými eskapádami snaží sebevíc, tvrdé jádro skalních fanoušků nikdy neodradí, ani kdyby vypila dva pivovary denně a snědla tři povozy prášků k tomu. Jako by nestačilo, že jí nedá spát Zdeněk Macura (z něhož má strach, přestože jí nic špatného nedělá), navíc se teď dostala do hledáčku jednoho opravdu velkého podivína. Chce jí vyprášit kožíšek a pravidelně se potlouká kolem jejího domu, aby s ní mohl splynout v jedno tělo!

Třicetiletý mladík píše své celebritní lásce každý den hotové romány, jen je omylem místo jí posílá na Antistránky spanilé pěnice na sociální síti. A admini se s jeho slovními výtvory rádi pochlubili.

A protože je z jeho básniček evidentní, že jde o nemocného člověka, který se k Ivetě upnul jako ke své možné záchraně, hrozí tu, že by jí mohl ublížit, kdyby se nedočkal adekvátní reakce!

„Krásné ráno princezno, já už na tebe myslím od rána, právě jsem se probudil, posílám ti sladký pusinky do tvojí postýlky,“ vyznává Ivetě lásku třicetiletý Martin. Bartošovou by prý chtěl mazlinkat jako tygřík a udělat jí děťátko. Sem tam ale do svých vyznání a veršů s absolutními rýmy vecpe i poznámku o opravě vozů s rozbitým palivovým systémem.

„Zamysli se, moje poslání jsi ty, andílku, bůh to chce, jinak to tady umře, všechno totiž zmrzne a bude peklo na zemi,“ varuje svou vyvolenou před tím, kdyby snad náhodou jeho náruč odmítala.

Ivetu prý zná od malička a teď se rozhodl, že bude jeho ženou. „Byl jsem za tebou, chtěl jsem se s tebou projít kolem rybníčku, vzít tě někam na výlet, pustit Ti něco hezkého do ouška,“ stěžuje si, že na ni nenarazil. Podle jeho zpráv se ale u jejího domu v Uhříněvsi vyskytuje často.

A ve zprávách se pomalu odhodlává k akci. „Ivetko, asi Ti pojedu vyprášit kožíšek, protože už jsem to měl udělat dávno, abys věděla, co je to pořádná láska,“ varuje zpěvačku.

Iveto, tohle je vážné, ten člověk působí skutečně nemocně!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám