Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Miroslav Hrabě, kterého si diváci pamatují ze seriálu Gympl s (r)učením omezeným, potěšil všechny své fanynky, když se na divadelních prknech svlékl do trenek. Populární herec se sice nemůže pochlubit svalnatou postavou, ale i tak pohled na jeho polonahé tělo dostal do varu nejednu fanynku.

Hrabě se svlékal na decentní generálce na dnešního Silvestra v rámci druhé premiéry úspěšné komedie maďarského autora Zoltána Egressyho Postaven(i)í mimo hru. Tu v režii Romana Štolpy uvedlo Divadlo Radka Brzobohatého.

Herec tak Silvestra oslavil o den dřív. „Slavím ho s předstihem, protože vítat Nový rok budu nejspíš s kamarády a přáteli na Moravě. Moje partnerka Miriam, která je pracovně v New Yorku, asi nestihne dorazit, abychom Silvestra oslavili spolu, takže si uděláme malý soukromý novoroční mejdan spolu, jen ve dvou, dodatečně. Mrzí mne to, ale poslední den v roce není pro mne, nebo vlastně nás oba, žádným mimořádným svátkem, takže není co řešit,“ nechal se slyšet Mirek Hrabě a na popremiérovém večírku nejen přijímal gratulace ke svému fyzicky náročnému hereckému výkonu, ale i ke zručnosti při nalévání vína.

Na jevišti si roli užíval a jak přiznal, párkrát si při představení zaimprovizoval. „Tahle komedie je novinka, takže si na ní všichni postupem času zvykáme a je fajn, že text není dogma. I když se s kolegy na scéně občas překvapíme, nakonec vše dobře dopadlo."

Reklama

Další články

Načítám