Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jakub Prachař má za sebou natáčení nového českého filmu Bony a klid II. Během filmování pokračování vekslácké komedie zažil jistě příjemné chvíle po boku své filmové partnerky, České Miss 2013 Gabriely Kratochvílové (34), v některých momentech si musel sáhnout až na samé dno svých hereckých možností.

Co Jakuba ve filmu potká? Hned na začátku Prachař coby mladý Martin přijde o práci, setká se na Staroměstském náměstí s Bínym v podání Romana Skamene. Známá postava z jedničky se ve dvojce živí jako naháněč do restaurace v centru metropole. Bíny se Martina ujme, ubytuje ho u sebe doma a zasvětí do svých kšeftíků, takže Martin zkouší všechno možné od pronájmu rikši až po exhibice v převlecích. Prachař se ukáže v rokokovém kostýmu nebo se poníží v převleku dravé ryby.

Jakubovou útěchou může být fakt, že i hollywoodský frajer Brad Pitt (60) začínal v kostýmu kuřete jako reklama na grilovanou drůbež.

Reklama

Další články

Načítám