Hlavní obsah
Článek

Nechat na sobě štípat dříví a vypadat jako husička, která naletěla, misska Jana Doleželová (42) nechce. Poté, co se provalilo, že její nový milenec Karel Janeček neplane čistou láskou pouze k ní, ale v jeho životě je více žen, vztah rázně ukončila.

Z modelky si nejen na sociálních sítích dělal legraci celý národ. Jana je sice vycvičená nedávat najevo své emoce, ale když se během natáčení reportáže pro VIP zprávy dozvěděla, že její milý Vánoce strávil nejen s (ex)manželkou a dcerami, ale také s dlouholetou přítelkyní Markétou, byla v upřímném šoku.

Večer s ním sice ve Špindlerově Mlýně ještě vyrazila na koncert kapely Chinaski, kde s ním tančila pod pódiem, pak se jí ale vše rozleželo v hlavě. "Vystěhovala jsem ho z apartmánu, je konec," řekla Super.cz.

Podle našich zdrojů má Karel Janeček velmi blízko k mormonství, a jedním z jeho atributů je právě mnohoženství. Ale už i v Utahu, kde je toto náboženství nejvíce rozšířeno, je mnohoženství oficiálně zakázáno, i když se zákon mnozí snaží obcházet. Tohle téma zpracovali například autoři seriálu Pravá láska, který měli možnost sledovat i diváci v Česku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám