Hlavní obsah
Článek

Pokud se slavné dámy zapomenou a nechají se přistihnout na veřejnosti bez make-upu, jedná se zpravidla o výjimečné okamžiky. A téměř každá známá tvář se je snaží eliminovat.

Ne vždy se ale zadaří. Zatímco některým celebritám přirozená tvář sluší, a dokonce se bez líčidel neváhají dobrovolně ukazovat před blesky fotoaparátů (příkladem budiž například Andrea Verešová či Taťána Kuchařová), jiné krásky by na líčení neměly zapomenout nikdy.

Letos se „zadařilo“ například uhrančivé hvězdě seriálu Cesty domů Markétě Hrubešové (52). Tu sice ve společnosti vídáme vždy perfektně upravenou, ale pokud v zimě vyrazí na hory za lyžovačkou, tak byste ji bez make-upu a s beranicí na hlavě poznali jen stěží.

Velmi ztrhaně a nevýrazně vypadá i moderátorka Tereza Kostková (47), jež se nechala zvěčnit v zákulisí StarDance. Obě herečky však bez líčidel rozhodně nevyrazily do společnosti, tak jako se to stalo jejich herecké kolegyni Tatianě Vilhelmové (45), která na koncertu Dana Bárty zapomněla na jakákoliv existující zkrášlovadla, protože zřejmě neočekávala, že si jí všimnou fotografové.

Reklama

Další články

Načítám