Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jana Doleželová (42) má z ostudy kabát. Její nový přítel, miliardář Karel Janeček, veřejně přiznal, že krásná Miss není jeho jedinou láskou. Kromě ní má ještě dlouholetou přítelkyni Markétu. A rozhodně to nevypadá, že by to měl v plánu měnit.

"Vánoce jsem strávil s dětmi, bývalou manželkou, rodiči a Markétou,“ řekl Janeček reportérce Primy. Chvíli se pak zdráhal vysvětlit, kdo je Markéta, ale nakonec kápl božskou. „Markéta je žena, se kterou žiji posledních téměř šest let,“ šokoval miliardář nejen reportérku, ale především Doleželovou, které začal pořádně tuhnout úsměv na tváři, i když se snažila hrát divadlo, že to bere s nadhledem.

„Až doteď jsem si myslela, že si ze mě s tou Markétou dělá srandu. Ale teď vidím, že to myslí vážně. Mnohoženství neuznávám, takže nevím, jestli nepojedeš domů,“ reagovala Doleželová nejdřív směrem k reportérce a posléze přímo k partnerovi, a křečovitě se u toho smála. Pak ještě dodala, že rodinu chce s mužem, pro kterého bude tou jedinou. Jak řekla, tak udělala, uvidí diváci v dnešních VIP zprávách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám