Hlavní obsah
Článek

Je to k neuvěření, ale mladík na fotce vážně není Jaromír Jágr (52). Toho jen jeden čas svého života připomínal. Později byl zase podobný Brandonu Walshovi z Beverly Hills 90210. Živí se zpěvem a skládáním hudby, zachraňoval Ivetu Bartošovou (†48), ale má za sebou i průšvihy s obtěžováním dívek na internátě. Víte, kdo se v pátek 27. prosince dožil čtyřicítky?

Není jím nikdo jiný než Jarek Šimek (50). Muž, který byl hvězdou Pomády a léta ho milovala obě pohlaví. Však se také chlubil vypracovaným tělem (viz fotogalerie).

V posledních letech si na obživu vydělává především jako hudební skladatel, a to nejen v Česku, ale především v zahraničí, kde se spojil už s mnoha světově proslulými umělci.

„V únoru jedu na slavný festival Sanremo, kde se potkám s Justinem Timberlakem či Robiiem Williamsem. Už se na to moc těším,“ říká Šimek.

O tom, co ho v životě potkalo za divočárny, si můžete přečíst například zde. Pikantní je ale i příběh jeho bratra Oty, který je těžkým alkoholikem, ohrožuje své okolí zbraněmi, a přišel kvůli pošramocenému zdraví i o ruku.

Reklama

Další články

Načítám