Hlavní obsah
Článek

Šéfredaktorka americké módní bible Vogue se stala předlohou filmu Ďábel nosí Pradu. Ačkoli podobnost s rolí, kterou ztvárnila Meryl Streep, odmítla byť komentovat, lidé v jejím okolí se jí skutečně bojí. Popisují ji jako bezcitnou bytost neváhající pošlapat jakékoli city. A zřejmě se nemýlí. Její šestadvacetiletá dcera teď přiznala, že letos o Vánocích musela být bez stromečku, protože ho matka jednoduše vyhodila z bytu už před svátky.

Důvod? Padalo z něj jehličí. „Moje máma vyhodila stromeček před Vánocemi, protože dělal příliš mnoho nepořádku,“ postěžovala si šestadvacetiletá Bee Shaffer, dcera Anny Wintour. Na Instagramu také vyvěsila fotografii hromady dárků, které od matky dostala. Ležely na židli i u stěny, ale po stromečku či větvičkách ani památky.

Wintour si servítky nebere. Oprah Winfrey kupříkladu řekla, že pokud nezhubne, může zapomenout na to, že se objeví na obálce magazínu Vogue. A po návštěvě státu Minnesota prohlásila, že jsou tam nechutně tlustí lidé. „Právě jsem byla na výletě v Minnesotě, kde můžu lidi popsat milými slovy jedině tak, že většina z nich, které jsem viděla, byla jako malé domy,“ uvedla čtyřiašedesátiletá šéfka Vogue.

Wintour má dvě děti s bývalým manželem, dětským psychiatrem Davidem Shafferem. Rozvedli se před čtrnácti roky. Osmadvacetiletý Charles se prý k matce příliš nehlásí, šestadvacetiletá Bee pracuje v New Yorku v televizi jako producentka u Setha Myerse. Matku často doprovází na večírcích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám