Hlavní obsah
Článek

Rozdávání dárků neskončilo s vánočními svátky! My vám chceme dělat radost i ve všední dny, proto za vámi přicházíme s kolekcí nábytku za velmi příjemné ceny. Potěšte sebe i své blízké a pořiďte si nějaký pěkný nový kousek, který vám přivezeme vlastním autem až domů a na přání u vás i smontujeme. V naší nabídce najdete kvalitní nábytek do celé domácnosti, tak neváhejte a vyberte si!

Školák nebo student, takový pokoj by chtěl každý!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dítě školou povinné potřebuje mít svůj prostor, kde ho nikdo neruší a kde se může cítit v pohodě a bezpečí. Přesně tohle mu dokáže poskytnout plně vybavený dětský pokoj Arilda, který vám nabízíme za opravdu skvělou cenu. Kompletní dětský pokoj sestává z velké šatní skříně, šuplíkové komody, psacího stolu, policového regálu, závěsné police a prostorné jednolůžkové postele včetně nočního stolku, na výběr přitom máte z několika barevných kombinací, vhodných pro dívky i chlapce.

Královna sedacích souprav ve vašem obýváku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přesvědčte se na vlastní kůži, co opravdu znamená slovo komfort. Sedací souprava Gribin rozdává pohodlí plnými hrstmi, navíc je také pohledná a za cenu, jaká nemá konkurenci. Pořiďte si tuto soupravu přesně podle vašich představ, zvolit si můžete její barvu, druh potahu (látka nebo eko kůže) a pravé nebo levé provedení rohu. K rohové sedačce patří také velké křeslo a taburet, vše z velmi kvalitních materiálů a poctivě vyrobené. Dopřejte si po dlouhém dni opravdu komfortní odpočinek!

Popřejte si dobrou chuť s příbuznými i přáteli!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Požitek z dobrého jídla vždy umocňuje prostředí, ve kterém se stravujeme. Aby i vaše kulinářské zážitky byly co nejhezčí, nabízíme vám jídelní set Fenix, u něhož se pohodlně nají šest lidí. Prostorná deska stolu se dá rozložit až na velikost 200 x 90 centimetrů, což zajistí dostatek místa i při pořádání rodinných oslav a hostin. Stůl i židle jsou vyrobené z kvalitního bukového masivu, na výběr přitom máte z několika barev moření a potahů z látky nebo ekokůže. Tak všichni ke stolu a dobrou chuť!

Styl a elegance nemusí vždycky stát „majlant“

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Toužíte po moderním designu do obývacího pokoje, ale nehodláte vyhazovat spoustu peněz? Pak jste na správném místě! Seznamte se s obývací stěnou Julita, která patří mezi favority naší nabídky. V této sestavě dostanete televizní stolek, komodu, policovou skříňku, nástěnnou polici i prosklenou závěsnou skříňku, a to vše za cenu hluboko pod hranicí deseti tisíc korun! Stěna Julita je vyrobená z kvalitního lamina, které můžete mít ve třech barevných kombinacích. Dopřejte luxus sobě i svému obýváku!

Z kuchyně se line známá vůně, máma volá k obědu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Společné stravování napomáhá k lepší komunikaci mezi členy domácnosti. Mějte i vy k sobě blíž a stolujte spolu u jídelního setu Mario vyrobeného z poctivého bukového dřeva. K desce stolu se bez problémů vejdou čtyři strávníci, v případě potřeby se navíc dá její plocha rozložit až na velikost 150 x 70 centimetrů. Můžete si vybrat odstín moření i barvu potahové látky nebo ekokůže, tak aby se stůl a židle hodily přesně do vaší jídelny. Tak rychle pozvěte ostatní ke stolu na něco dobrého!

Další články

Načítám