Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) si Vánoce užila v úzkém rodinném kruhu. Kromě tradičních vánočních radovánek se ale dozvěděla novinku, která ji velmi potěšila. Její maminka se zasnoubila a bude se podruhé vdávat!

„Miluju rodinné sešlosti, a navíc jsme s bráchou mamku udali. Moje maminka je zasnoubená a já i brácha jsme šťastný, protože lepšího nevlastního tátu bychom nenašli, vlastně spíš konečně tátu, krásné sváteční chvíle,“ napsala na sociální síti Absolonová pod svou fotku u vánočního stromečku, kde pózovala se svým pejskem Jonášem.

„Život je neuvěřitelný v tom, co nám všem neustále dává a někdy i bere, ale o tom to je. Jsem vděčná za to, jak barevný život mám. Pravda, někdy si přeju být barvoslepá. A tak bych vám ráda svěřila, že naděje umírá poslední,“ dodala zpěvačka, která je s máminým snoubencem nadmíru spokojená.

Uvidíme, zda se v příštím roce usměje štěstí v lásce i na samotnou zpěvačku, která pořád nemůže najít toho pravého. Kartářka jí nového chlapa předpověděla už na jaro, a tak doufejme, že jí krásná věštba vyjde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám