Hlavní obsah
Článek

Modelka Kateřina Průšová (40) loni během vánočních svátků přibrala pěkných pět kilogramů. I proto se obávala, kolik ukáže letos ručička na váze. Vánoce tráví u rodiny v Liberci a maminka jí pořádně podstrojuje. Cukroví, palačinky, kapr, salát.... Kateřina měla na talíři vše, co jí rodina připravila.

A jak to dopadlo. "Minulý rok jsem přibrala pět kilo, to už nikdy nedopustím. Máma podstrojuje, ale chodím to vymakat. Bez sportu bych byla vyřízená. Chodím denně cvičit, i během svátků jsem chodila. U nás v kulturáku v Liberci bylo fitko otevřené, tak jsem si dávala do těla," prozradila Průšová, která stihla během svátků i dělat dobré skutky.

Na celý den si stoupla den před Štědrým dnem za pokladnu luxusního butiku s módou. Výtěžek z celého dne šel totiž na charitu. "Dělám to už desátým rokem a tržba z celého dne jde na motolskou nemocnici. Za ty roky už mám praxi. V pohodě zvládám načítat kódy, práci s terminálem na platební karty a skvěle i poradím zákazníkům s výběrem velikosti džínů," dodala Průšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám