Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco na párty chodí Agáta Prachařová (38) s vlasy nadělanými od svého dvorního kadeřníka, nalíčená od vizážisty, který se leckdy zřejmě ohání fankou, a v podprsence mívá i několik párů froté ponožek, o vánočních svátcích si dala od všech zkrášlovadel pauzu.

A užila si je v rodinné pohodě. Dohromady s maminkou Veronikou Žilkovou (62) se sešly i s jejím tátou a Agáta si s nimi s chutí zapózovala na fotografiích jako by byla jedináček. To se jí v jejich početné rodině stává jen málokdy.

Dorazila i tchyně Dana Batulková, která s paní Veronikou našla společnou řeč, a obě herečky se k povídání usadily rovnou na podlaze. Možná v obavě, že by je zmohlo víno, které popíjely. U vánočního stromku si užívaly rozbalování dárků hlavně nejmenší děti, Agátin syn Kryšpín a malá sestra Kordulka.

A samozřejmě nechyběl ani její muž Jakub Prachař (40), který se výjimečně na společné fotce nešklebil, jak poznamenali i Agátini přátelé v příspěvcích na sociální síti.

Reklama

Další články

Načítám