Hlavní obsah
Článek

Herečku Jiřinu Bohdalovou (92) uvidíme v nové štědrovečerní pohádce Duch nad zlato, ale my jsme měli štěstí se s ní potkat už dva dny před svátky. Překvapivě jsme ji potkali mezi rockery a herci, kteří hrají v divadle Broadway na jejich vánočním mejdanu.

Bohdalka sem přijela právě s režisérem pohádky Zdeňkem Zelenkou, jenž s divadlem spolupracuje, a pořádně si to užila. Dokonce si sama z kádě vylovila štědrovečerního kapra. A družně se pobavila i s Pepou Vojtkem (58) nebo Michalem Suchánkem (58).

O den později už měla jiné starosti. Ale mezi přípravami si ještě stihla dojet pro svůj nejluxusnější vánoční dárek. Má nový japonský vůz. „Rozhodla jsem se opět pro čtyřkolku, protože mám chalupu a někdy bych se tam vůbec nedostala, “ sdělila při přebírání autíčka.

„Nejdříve svezu rodinu, pravděpodobně vnoučata, ale třeba někdo cestou domů zamává a já ho svezu. Pro rodinu je to trochu překvapení, vědí, že se chystám na změnu, ale že to bude už pod stromečkem, to netuší. Toto auto je největší dárek, jaká jsem si kdy nadělila. Na kapotě jsou sice tři diamanty, ale ty nerozhodovaly při výběru vozu," smála se paní Bohdalová.

Reklama

Další články

Načítám