Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I známé tváře se rády pochlubí, jak to u nich na Vánoce doma vypadá. Modelka Simona Krainová (51) ovšem stihla vánoční přípravy jen tak tak. "Den před Štědrým dnem jsem se probudila s nějakou virózou, mám čtyřicítky, tak se mnou moc zábavy nebude," svěřila Super.cz smutně Simona.

Ale doma to mají krásné. Ozdobený stromek, s nímž pomáhal i její syn Max, vypadá jako od profesionálního dekoratéra. "A máme i svítícího soba," svěřila se smíchem Simona.

Den předem si chystala už i vánoční tabuli modelka Tereza Zimová. V domě v Uhříněvsi, kde už tři čtvrtě roku bydlí se svým snoubencem Jaroslavem Haštavou, je to naprosto dokonalé, skoro jako z katalogu. Jen její kamarádka, modelka Zuzana Rosáková (45) jí nezapomněla vytknout, že se jí přes noc všechno zapráší.

Ozdobené vánoční stromky vystavily na sociální síť i modelky Martina Dvořáková a Markéta Dvišová Fuxová, zpěvačka Markéta Poulíčková a operní pěvkyně Andrea Kalivodová. A pro osvěžení přidáváme ještě sváteční fotku Elišky Bučkové (34). Ta si od sestry Aničky nechala vánočně ozdobit nehty.

Reklama

Další články

Načítám