Hlavní obsah
Článek

Je jasné, jaká bude odpověď Zuzany Belohorcové (48) na otázku, jaký nejkrásnější vánoční dárek dostala v roce 2013. Bez diskuze to bude její syn Nevio.

Oblíbená moderátorka porodila ve svém druhém domově na americké Floridě své druhé dítě. Velkou novinu se Zuze podařilo tajit sedm dní. „Už víc jak týden se těšíme z našeho zdravého synáčka," svěřila se Belohorcová.

Druhé dítě Belohorcové přišlo na svět v pátek 13. prosince a po narození měřilo 3,38 kilogramů a měřilo 49 centimetrů. Chlapeček dostal jméno Nevio. O nezvyklém jméně vás Super.cz již informoval. Za jménem si bude chlapeček psát hned dvě příjmení Belohorec a Hájek po obou rodičích.

Termín porodu měla původně první den příštího roku, ale stihla to podstatně dříve. Maminku s miminkem již propustili z porodnice a s hrdým tatínkem Vlastou Hájkem a sestřičkou Salmou (3) si užívají domácí pohodu. „Vánoce oslavíme už jako velká rodina. Je to pro nás největší dar, jaký jsme mohli dostat pod stromeček," potvrzuje naše předpoklady Zuza Belohorcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám