Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z Miley Cyrus (31) se musí slavným dámám ježit chlupy na rukou... Nejen, že před lety byla díky roli v mimořádně sledovaném dětském seriálu Hannah Montana vidět na každém rohu a v poslední době na sebe téměř denně poutá pozornost jako zpěvačka, ale teď fušuje do řemesla i moderátorkám.

Bezprostřední a pohotová Miley uváděla o víkendu párty v jednom nočním klubu na Miami Beach a i u toho byla jako ryba ve vodě. V jednadvaceti toho zvládá víc než dost.

Na večírku v podniku LIV Night Club spadající k hotelu Fontainebleau byla Cyrus doslova konsternovaná jednou z přítomných dam.

Urostlá blondýna velmi kyprých tvarů se zájmu o její osobu nebránila a sebevědomě s čerstvě plnoletou Miley (podle amerických zákonů) zapózovala fotografům. Zalíbení v sobě našly vzájemně, Miley se tiskla k jejímu do korzetu napasovanému dekoltu, za což byla po chvíli odměněna pohupováním ve vzduchu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám