Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Většina lidí má nejkrásnější svátky roku spojené s radostnými prožitky. Eva Decastelo (45) to má ale bohužel naopak. Před Vánoci jí před lety odešla milovaná blízká osoba a trvalo léta, než si Vánoce opět začala užívat, i když se kvůli nim odmítá přemáhat.

„Než jsem se potkala s manželem a založila si vlastní rodinu, tak se u nás doma Vánoce moc neslavily. Těsně před svátky nám totiž zemřela babička, kterou jsme měli moc rádi a tak jsme s touhle smutnou událostí měli Vánoce spojené,“ prozradila Super.cz Decastelo.

Ta je maminkou dvou dětí, a nyní i velmi pyšnou, protože v jedné vánoční reklamě na síť supermarketů si zahrál právě její starší potomek, syn Michal.

„První Vánoce, které naše děti vnímaly, jsme mohli za dárky ušetřit. Nejvíc jim totiž učaroval balící papír. Stačilo tedy pod stromeček zmuchlat papír s vánočními motivy a byly by stejně spokojené. Teď už mají vyšší nároky. Zuzanka si přeje dům pro panenky a Michálek dům plný mašinek. Tohle přání se mu, obávám se, asi úplně nesplní,“ směje se moderátorka.

Ta se už těší na to, až bude se svými caparty zdobit stromeček. „V některých rodinách jsou od toho děti odsunuty, u nás je to ale rituál a prckové se na to ohromně těší. Náš stromeček bude velmi bizarní, protože děcka si vybrala nové ozdoby sama a jde o velmi různorodou kombinaci barev,“ dodala s úsměvem Decastelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám