Hlavní obsah
Článek

Poslední řada VyVolených přinesla na obrazovky obrázky, které nejsou jen tak k vidění. Podívejte se na největší pikantnosti z kontroverzní reality show!

Výsledek VyVolených nepřinesl žádné velké překvapení, protože zvítězil stejně jako před osmi lety Vladko Dobrovodský. Během pobytu ve vile se však pořádně vyřádil a předvedl několik nezapomenutelných hysterických výstupů, které zpestřily jinak víceméně poklidný průběh soutěže.

Společně s Vladkem se na scénu vrátila i jeho kolegyně Regina, která předvedla své striptýzové umění i osvětu přesahující hranice naší planety. Spolubydlící o její společnost však neměli zájem, a tak ji po dvou týdnech poslali domů. Regina se ovšem do vily vrátila, a to rovnou v létajícím talíři.

O zábavu se postarala i ostravská matka Romana, která s mladšími soutěžícími držela krok, přestože na ni doma čekala dospívající dcera. Před kamerami několikrát dokázala, že si umí udělat sama ze sebe legraci, a překážkou pro ni nebylo ani pár kilo navíc.

Zavzpomínejte na VyVolené při videu a v galerii, kde najdete i silikonovou Zdeničku, nesmělého panice Ládíka, hromotluka Jafara a další účastníky reality show.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám