Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také v roce 2013 se řada našich celebrit předháněla v tom, jak na sebe nejlépe upozornit. Dámy jako obvykle nezklamaly a provokovaly svými výstřihy, které pokaždé přitáhly pozornost fotografů.

Která kráska minulý rok nalákala nejvíc mužských pohledů na své božské vnady, si připomeňte v naší fotogalerii.

Jako obvykle nezklamala modelka Agáta Prachařová (38), která neuhlídala své na první pohled cudné šaty. Stačilo se jen mírně předklonit a Agátino ňadro spatřilo světlo světa, když téměř vypadlo z neukočírovaného výstřihu.

V předklonu nechala do svého výstřihu nahlédnout i moderátorka a herečka Tereza Kostková (47) a nezklamala ani herečka Jitka Čvančarová (46), jež v poslední době své ženské zbraně zahalovala do neforemných modelů. Na karlovarském filmovém festivalu ale své přírodní čtyřky nenechala truchlit a s úsměvem na rtech je vystavila na odiv v odvážných šatech.

Nezklamala ani zpěvačka Monika Bagárová (29). Ta se na finále soutěže Elite Model Look ohákla do šatů s dekoltem snad až k pupíku, což znamenalo, že jí při sebemenším pohybu hrozilo, že její nenechavé ňadro vypadne ven.

Podobné šaty ze svého šatníku letos vytáhla i herečka Tereza Voříšková (34), která vypadala neuvěřitelně sexy a dokázala, že i s malými kůzlátky se dá udělat velký zázrak.

Reklama

Další články

Načítám