Hlavní obsah
Článek

Mají výstavní křivky, ale pózovat pro známý pánský magazín se jim nezamlouvá. Ani velkorysá nabídka Playboye totiž není zárukou ke svlékání.

Spousta slavných žen by dala za své tělo na titulce časopisu, který je na trhu už 60 let, cokoliv. Své křivky a ve většině případů i ňadra však k tomuto účelu mohla zveřejnit jen hrstka z nich. Existují ovšem i výjimky, které na dobře placenou nabídku nekývly.

Občas je to opravdu škoda, protože na odvážných snímcích mohla zazářit například hollywoodská kráska Jessica Alba, zpěvačka Nelly Furtado či Spice Girl Mel B. Nabídku ovšem dostala i nechvalně proslulá exmanželka Mela Gibsona Oksana Grigorieva či atraktivní maminka dívčího idolu Justina Biebera.

Svlékat se měla i Ozzyho dcera Kelly Osbourne, ale vzhledem k jejím váhovým výkyvům čtenáři nejspíš o moc nepřišli. Pozoruhodný je postoj zpěvačky Lady GaGa. Playboy pro ni totiž nebyl dost dobrý, ale své tělo později ochotně odhalila téměř kdekoliv.

Nejnovějším přírůstkem v řadách žen, které otálejí s odhalováním, je australská kráska Robbie Margot, která zazářila po boku Leonarda DiCapria ve filmu Vlk z Wall Street. Také ona na nabídku Hugha Hefnera nekývla. Na sexy fotky žen, které v Playboyi nenajdete, se podívejte v galerii!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám