Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Tomáš Klus (37) si letos předčasně nadělil dceru Josefínku a manželku Tamaru, ale tradiční rodinné Vánoce jej moc nelákají. Známý odpůrce materialistických hodnot má o skutečné spokojenosti úplně jinou představu.

Josefínka nebude první Vánoce trávit v Česku, ale rodiče ji odvezou na exotickou dovolenou, aby se vyhnuli všudypřítomnému shonu. „Jedeme pryč, budeme daleko, budeme mít palmu. Vánoce můžou být kdekoliv. Jde o to, aby se tam lidi měli rádi,“ poodhalil Tomáš své plány.

Známý písničkář s odvážnými názory se vyhýbá komerčnímu pojetí Vánoc a v obchodech ho nenajdeme. S manželkou Tamarou se totiž obdarovávají kdykoliv se jim zachce. „Dárečky jsme zrušili. Děláme si radost v průběhu roku a tím pádem se vyhýbáme tomu stresu shonu v nákupních centrech. Vánoce nejsou o kulisách, jsou o tom klidu, na který pro ty kulisy zapomínáme,“ prozradí Klus v dnešním Top Star magazínu.

Od Vánoc nemá Tomáš velká očekávání, protože nejcennějším dárkem je pro něj prý jeho žena. „Ona mě rozsvítila, ona je světlo, ženy jsou světlo, my, muži, na to zapomínáme a uhasínáváme je,“ dodal upřímně tento zpívající gentleman.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám