Hlavní obsah
Článek

Modelka a naše jediná Miss World Taťána Kuchařová (36) dnes slaví šestadvacáté narozeniny, které bohužel neoslavila jako vítězka StarDance.

Ač se Taťána musela ve finále populární taneční show sklonit před Annou Polívkovou (45) a Michalem Kurtišem, považuje i stříbrnou pozici za úspěch. Jedno však krásné modelce upřít nemůžeme. Bezesporu patřila k nejkrásnějším soutěžícím celé StarDance a diváci se rozhodně měli každé kolo opravdu na co dívat. Ty nejlepší okamžiky Taťány Kuchařové si připomeňte v naší fotogalerii.

Taťána ukázala ze svého arzenálu krásy opravdu všechno. Fantasticky tvarovaný zadeček v kalhotkách, ohebné sexy nožky i poodhalené vnady v rafinovaných šatičkách. S tanečním partnerem Janem Onderem navíc předváděli technicky nejvydařenější taneční kreace, které sice na divácké hlasy nestačily, ale jistě polahodily oku každého tanečního znalce.

Na své si určitě přišel i Tánin přítel Ondřej Brzobohatý (41), jenž ze soutěže vypadal poměrně brzy, ale o to víc se mohl v hledišti kochat pohledem na svou lásku a fandit, seč mu síly stačily. Větší sympatie diváků ale nakonec přinesly prvenství pro Annu Polívkovou s Michalem Kurtišem.

Reklama

Další články

Načítám