Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Manželství Petra a Martiny Jandových sice nemělo šťastný konec, ale bývalá žena legendárního rockera má stále velmi blízko k jeho dceři Martě Jandové.

Málokdo by čekal, že tyto dvě ženy společně tráví Vánoce. Tradice se nebude měnit ani letos, kdy se Marta dočkala vysněné dcery Marušky. Její první Vánoce totiž budou velkolepou událostí.

„Já to miluju a dodržuju úplně všechny zvyky, na které si vzpomenete. Jsem hroznej zdobič a taky ráda peču, i když letos to za mne vzala má jednadvacetiletá dcera. Ale je to krásný, je nás čím dál tím víc a já se na Vánoce strašně těším, budeme u mojí nevlastní dcery, Marty Jandové,“ poodhalila své plány Martina, která je čerstvě zamilovaná do nového přítele.

Vánoční tradice si užívá se vším všudy, ale jedna činnost jí bere spokojený úsměv na tváři. „Balení dárků je jediná věc, kterou nesnáším. Ale mám veliké štěstí, protože když jsem byla malá, tak strašně rád balil můj mladší brácha, a teď je balí moje Eliška, která je v tomhle ohledu úplně perfekcionista a zabalí to tak, že to pak ani nejde rozbalit,“ dodala reportérka Top Star magazínu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám