Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestá řada StarDance má svou královnu. V tuhém a vyrovnaném boji diváci volili mezi vizuálně dokonalou favoritkou Taťánou Kuchařovou (36) a charismatickou Annou Polívkovou (45). Na pomyslnou zlatou příčku vysadili svými hlasy herečku Annu Polívkovou.

Kuchařová s Onderem tančili jako své nejlepší tance tango a rumbu. Kurtiš s Polívkovou si vybrali waltz a jive. Na pár momentů se na parketě objevily všechny vypadlé páry s ukázkami svých tanců.

Překvapením pro porotu i diváky měl být freestyle. Kuchařová s Onderem pojali finálový freestyle jako nebeský tanec plný efektních tanečních prvků s prvky baletu na song Hallelujah. „Když jsem slyšela tu hudbu, dostala jsem strach. Byla jsem překvapena, že ten tanec byl krásný. Mohla jsem se bez problému položit do hudby,“ chválila pár porotkyně Drexler. „Nemohli jste si vybrat lepší skladbu. Za šest let StarDance to byl absolutně nejlepší tanec,“ nešetřil chválou kat Chlopčík.

Anna Polívková s Michalem Kurtišem si vybrali song Monkey business Peace Of My Life, který jim zazpíval Matěj Ruppert. Výrazový tanec na téma stvoření světa sklidil úspěch. „Na vás je úžasné, kam až jste se technicky i výrazově vypracovala. Bylo to úžasné,“ chválil pár Zdeněk Chlopčík. „Jsem absolutně dojatá. Finálový tanec všichni levně prodali. Nyní poprvé vidíme dva páry, které snaží udělat tak těžké tance, že to až vhání slzy do očí,“ hodnotila oba páry dojatá Drexler.

Jako svůj nejoblíbenější tanec předvedli Kuchařová s Onderem slowfox a Polívková s Kurtišem tango. Nechyběl ani společný valčík všech soutěžních párů. Humorným vrcholem večera byl legendární ptačí tanec v podání Terezy Kostkové a Marka Ebena, kteří si v úpravě paso doble zahráli na horkokrevný španělský pár.

Před vyhlášením výsledků by se v sále krve nedořezal. „Já moc děkuji všem divákům a porotě.  Jsem šťastná. Moc mě to bavilo. Vítězsví bych chtěla předat Michalovi Kurtišovi, který pro mě vymyslel úžasné choreografie,“ děkovala v závěru dojatá Polívková.

Reklama

Další články

Načítám