Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od velkého finále šesté řady StarDance nás už dělí jen pár okamžiků. Už teď je nad slunce jasné, že to bude báječná podívaná. O sympatie diváků se utká téměř dokonalá Taťána Kuchařová (36), která v průběhu soutěže předváděla nadstandardní výkony, s půvabnou a charismatickou Annou Polívkovou (45), která dokázala nejednou velmi příjemně překvapit.

Kromě svých nejlepších a nejoblíbenějších tanců, které už diváci mohli vidět v minulých kolech, se můžete těšit na freestyle. A rozdíl mezi choreografiemi je patrný na první pohled.

Anna Polívková vsadila evidentně na nadsázku a nadhled. Ukáže se totiž společně se svým partnerem Michalem Kurtišem v elastickém černém trikotu, řádit budou na téma stvoření života a pustí ven zcela jistě větší, než malé množství emocí. „Určitě jsem nečekala, že se dostanu až do finále. Užiju si to,“ prohodila po minulém přenosu Polívková.

Kuchařová, která ukázala v soutěži zcela jinou tvář, zvolila pro změnu bílou barvu. Společně s Onderem, který ve StarDance triumfoval již dvakrát, bude za romantického vánočního anděla a ladných pohybů jistě předvede více než dost.

Zvolí diváci chladnou krásu a dokonalost Kuchařové, nebo bezprostřední, nepředvídatelnou a charismatickou Polívkovou? Těžko říci. Výsledek nelze předvídat. I proto bude dnešní finále stát za to....

Reklama

Další články

Načítám