Hlavní obsah
Článek

Honzu Tománka si pamatujete nejen jako tanečního partnera Šárky Kašpárkové z letošního StarDance. Loni na parketě tančil s Pavlínou Němcovou a v první řadě s Jolanou Voldánovou. Doma má Honza půvabnou manželku Kamilu. Tu jste na parketě viděli v minulých letech s Oldou Navrátilem nebo Tomášem Dvořákem. Teď se můžete pokochat její bezvadnou postavičkou v bikinách.

„Každý rok pravidelně vyrážíme za sluníčkem k moři. Letos jsme byli v Řecku,“ komentuje fotky z dovolené Honza, který s půvabnou manželkou Kamilou vychovává desetiletého Jonáše a čtyřletou Nelu.

Dnes večer se na parketě při velkém finále Honza se Šárkou před kamerami potkají naposledy. „Doufám, že ještě bude příležitost si zatančit. Bylo to fajn. S Šárkou máme perfektní kamarádský vztah,“ dodal Tománek, který se těší, že si o Vánocích trochu odpočine.

„Vánoce u nás probíhají naprosto tradičně. Já navíc mám takový svůj sentimentální program. Lijeme olovo, pouštíme skořápky, rozkrajujeme jablíčka. No a po Vánocích vyrážíme na hory, kde budeme až do čtvrtého ledna,“ těší se Honza.

Reklama

Další články

Načítám