Hlavní obsah
Článek

Zatímco známí Gabriely Dvořákové (35) ještě vydýchávají, že nedávno, těsně před Vánoci, dostala drsné kopačky od expřítele Vaška Noida Bárty (43) (přitom ještě před nedávnem vypadali tak zamilovaně), Gábina už netruchlí. „Je to divné období, ale naštěstí nemám čas myslet na to, co se stalo,“ řekla nám krásná a cizokrajně vypadající dívka. Na snímcích z kampaně pro luxusní mobily vypadá, jako by právě prožívala ten nejlepší románek v životě. Po stesku ani památky.

Že by ale byl na obzoru nový muž, to razantně odmítá. „Musím si teď všechno srovnat v hlavě a odpočinout si. Do žádného nového vztahu se rozhodně nepohrnu,“ tvrdí kočka, které to s telefony s kryty z pravého dřeva skutečně slušelo.

„Gabča je skvělá a milá holka, která se v luxusních šatech mávnutím proutku promění v dámu na úrovni. Je výrazná, má svůj styl a půvab,“ vysvětlil jeden ze spolutvůrců kampaně plné luxusu

A jak sama Dvořáková vnímá luxus? „Má mnoho významů. Většina z nás si představí něco velmi drahého, já však považuji za luxus to, co se libí mně. Kolikrát je to i věc za pár korun,“ tvrdí Gábina, která podle kamarádů rozhodně není žádná zlatokopka, za kterou ji mnozí považují.

Reklama

Další články

Načítám