Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme natáčeli reportáž s Terezou Kerndlovou (37) na vánočních trzích, mysleli jsme si, že se potkáme i večer. Křtil se totiž kalendář pro plastickou chirurgii, pro který, jak dobře víme, Tereza pro něj v létě pózovala , a my snímky z focení otiskli.

Zpěvačka ale v úmyslu křest navštívit rozhodně neměla. "Nebudu tam. Já v tom kalendáři nejsem," šokovala nás. Ještě jsme neslyšeli, že by se z kalendáře vypustila jedna z modelek, aniž by k tomu byly vážné důvody.

Proto jsme se zeptali na druhé straně. "Nemohu o tom mluvit ani nic říkat, přišla by žaloba," to bylo jediné, co vylezlo z Jitky Novák, která měla na starosti produkci kalednáře, nemluvil ani fotograf Vladimír Štross.

Vše se má tak, že se obě strany nedohodly na finanční stránce, své hrála i míra obnaženosti na fotografiích a ještě další věci, jak nám velmi nekonkrétně aspoň trochu poodhalil Terezin manžel. Záležitost nyní řeší právníci.

Křest kalendáře pro kliniku nakonec proběhl, vydražil se na něm fotoobraz Diany Kobzanové (42) za 40 tisíc korun, vybralo se ještě dalších 18 700 korun, které MUDr. Igor Janik věnuje na dobročinné účely. Terezu v kalendáři nahradila modelka Gréta Slezáková,

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám