Hlavní obsah
Článek

S příchodem 1. ledna auta opět o rok zestárnou. Nehraje se tu zkrátka na narozeniny, ale na rok výroby. Obchodníci u nich proto začnou, jako obvykle, v lednu a únoru snižovat ceny. Nečekejte, až to udělají, a kupte si už teď ojeté auto za cenu roku 2014. AAA AUTO totiž snížilo u svých 7000 vozů ceny již v prosinci! Stačí si vybrat. Běžte se podívat do AAA AUTO. Možná odjedete v jednom z těchto.

Oblíbená Škoda Fabia 1.2 hatchback, šedá metalíza, z roku 2007, se servisní knížkou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jeden z nejpopulárnějších modelů Škody Fabia, s dobrými jízdními vlastnostmi, s pravidelným servisem a nízkou spotřebou. Výhodou je levné povinné ručení, ale i dlouhá platnost STK. Výbava zahrnuje například ABS, servo či ukotvení dětské sedačky. Rádi byste si dopřáli tuhle Fabii za vynikající cenu? Tak proč nezajít teď hned do AAA AUTO a nekoupit dárek, ze kterého se bude radovat celá rodina?

Skvělá Škoda Octavia 2.0 TDI, 4x4, stříbrná metalíza, z roku 2007, se servisní knížkou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prostorný rodinný vůz po pečlivém majiteli, s pravidelným servisem. Oceníte nízké provozní náklady a praktický pohon 4x4. Vůz má ve výbavě automatickou klimatizaci, ABS, ASR, ESP, al. kola, paměť nastavení sedadel, parkovací asistent, ukotvení pro dětské sedačky. Zajeďte si do AAA AUTO pro jedno ze 7000 kvalitních aut nyní za snížené ceny roku 2014. Poskytují doživotní garanci na legální původ vozu i při jeho dalším prodeji a 24 měsíců garanci na mechanický stav vozu.

Spolehlivý a elegantní Ford Mondeo 2.0 TDCi combi, černá metalíza, z roku 2008, po 1. majiteli

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velmi žádaný model pro rodinu i firmu po pečlivém 1. majiteli. Nový v ČR, s pravidelným servisem a nízkými provozními náklady. Automatická klimatizace, al. kola, ABS, ESP, tempomat, senzor deště, vyhřívané přední sklo, střešní nosiče, tažné zařízení, multifunkční volant. Nenechte si ujít tohle Mondeo za sníženou cenu a běžte si ho koupit do AAA AUTO. Nebo si vyberte další ze 7000 kvalitních aut za nejlepší ceny v ČR.

Praktický rodinný Citroën C4 Picasso 1.6 HDi, modrá metalíza, z roku 2010, po 1. majiteli

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte prostorný a bezpečný rodinný vůz? Tenhle pravidelně servisovaný Citroën je to, co hledáte. Ve výbavě najdete tempomat, automatickou klimatizaci, palubní počítač, ABS, ESP, ASR, multifunkční volant, ukotvení dětské sedačky, střešní nosiče, senzor deště, řazení pádly pod volantem. To je to správné, prostorné a bezpečné MPV pro vaši rodinu, které vám jako jeden ze 7000 vozů nabízí AAA AUTO už nyní za snížené ceny roku 2014.

Populární a výkonná Honda CRV 2.0, 4x4, stříbrná metalíza, z roku 2009, automat, se servisní knihou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oblíbené SUV do města i do terénu. Oceníte pravidelný servis, velmi dobrý stav a automatickou převodovku. Ve výbavě naleznete 4x4, automatickou klimatizaci, ABS, ASR, ESP, al. kola, tempomat, centrál, počítač, mlhovky, multifunkční volant, senzor deště, elektricky sklopná zpětná zrcátka. Běžte si vyzkoušet tuto Hondu CRV do AAA AUTO. Možná v ní i odjedete. Nebo v nějakém jiném SUV, které najdete mezi 7000 nabízenými auty nyní za snížené ceny roku 2014.

Další články

Načítám