Hlavní obsah
Článek

Anife Vyskočilová (50) se předvedla v neuvěřitelném modelu. Oblékla se do růžových šatiček s pořádně hlubokým výstřihem, pod které si vzala rajcovní červenou podprsenku s černou krajkou. A že se bylo na co dívat!

Anife se pyšní silikonovými trojkami, které si nechala před rokem upravit plastickým chirurgem. "Nechtěla jsem mít už ňadra v pase, tak mi je trošku popošili," řekla tenkrát Super.cz Anife, která v sexy modelu vyrazila na vánoční večírek svého nejlepšího kamaráda.

Anife byla po celý večer středem pozornosti. Břišní tanečnice si to užívala, protože nerada splývá s davem. "To by byla hrozná nuda," dodala se smíchem Anife.

Na párty dorazili také Dalibor Janda s dcerou Jiřinou. Oba se už těší na společné Vánoce. "Štědrý den si užijeme jako rodina. Klasicky se salátem a kaprem. A jaký bude Silvestr? Přijdou kamarádi, připijeme si a po půlnoci odpálíme jeden z největších novoročních ohňostrojů v Praze. To je taková naše tradice. Necháme vypustit světlice a rachejtle všem kolem a pak nastoupíme my. A nebude co řešit,“ dodal Dalibor Janda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám