Hlavní obsah
Článek

Manželka našeho mnohonásobného Slavíka Karla Gotta (†80) Ivana Gottová (48) dnes slaví osmatřicáté narozeniny.

A za svůj život toho zatím stihla prožít celkem dost. Zapátrali jsme v našem archivu a našli několik momentek z jejího života. Jak se Ivana Gottová měnila v čase, si připomeňte v naší fotogalerii

Ivana Gottová rozena Macháčková vystudovala střední zdravotnickou školu. Poté odjela do USA, kde pracovala jako au-pair. Po svém návratu domů se nejprve starala o zahraniční herce točící v Česku filmy. Z té doby pochází i její známost s hollywoodskou hvězdou Michaelem Douglasem. Později pracovala jako produkční v Divadle Broadway.

Zlom v jejím životě nastal, když poznala zpěváka Karla Gotta, který teprve s Ivanou opustil své staromládenectví, zahodil život na psí knížku a oženil se. Z rozverné mladé dívčiny, která se ráda pobavila ve společnosti, brzy vyrostla atraktivní dáma a zkušená matka dcer Charlottky a Nellinky, o které se společně s Karlem Gottem vzorně stará.

Od roku 2010 navíc pravidelně moderuje primácké VIP zprávy, a tak se úspěšně realizuje i v pracovním životě.

Ač byl její moderátorský projev často kritizován, Gottová na moderátorskou profesi nezanevřela a snaží se neustále zdokonalovat.

Karlu Gottovi proto na veřejnosti ostudu určitě nedělá, ač byla před lety módními policisty několikrát ostře kritizována za nevkusné outfity a prapodivné účesy. Postupně ale našla svůj styl a dnes je z ní distingovaná dáma, která si na výběru outfitů do společnosti dává záležet mnohem pečlivěji než v minulosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám