Hlavní obsah
Článek

Herečka Sarah Jessica Parker (48) vtlouká svým potomkům cit pro dobrý vkus do hlaviček už od útlého dětství. Její dvojčátka jsou dokonalými kopiemi maminky, která toho ví hodně o módě a nebojí se zeptat.

Hvězda seriálu Sex ve městě si děti pořídila až ve zralém věku a náležitě si je užívá. K vidění je především se čtyřletými dvojčátky Marion a Tabithou, které mají staršího brášku Jamese (15). Ten už je ovšem v pubertě, a tak si módní rady své slavné maminky nebere příliš k srdci. To dcerky seriálové Carrie, které přivedla na svět náhradní matka, jsou štěstím bez sebe, když s ní mají podobný šatník.

Sarah Jessica Parker se nechala unést prvním sněhem a vyrazila se svými dvojčátky do ulic New Yorku. Díky štíhlé postavě si může dovolit obléci prakticky cokoliv a vypadá skvěle. Šik byla i v prošívané zimní bundě, jakou má doma hned ve třech provedeních. Zatímco maminka zvolila univerzální šedou variantu, její dcerky se dočkaly dětského modelu v zářivějších barvách. Na rozdíl od ní však měly bundu pečlivě zapnutou od kolen až ke krku, aby byly chráněny před chladným počasím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám