Hlavní obsah
Článek

Úplně poprvé bude na Vánoce bez své rodiny. "Tedy budu s rodinou, ale s novou. Jen ve třech s Pepou a Quentinkem," upřesnila Super.cz Ornella Štiková (31), která už se na svátky moc těší. Má napečené i cukroví. To je ale jediné, co sama předloží na vánoční stůl.

"Zkoušela jsem už před třemi měsíci dělat bramborový salát, ale dala jsem do něj jablka a pepa mi zakázal, abych něco takového předložila na stůl na Štědrý den," svěřila nám. "Nakonec to bude tak, že Pepa objednal salát od svého kamaráda, který má lahůdky, a já mám celý příští rok na to, abych trénovala a podle toho budu moct salát dělat příští Vánoce možná sama," svěřila nám.

"Řízky bude smažit Pepa, já udělám nějaké jednohubky a předkrmy. A jestli bude ryba, ještě nevím. Já ji moc nemusím. Ale rybí polévka určitě ne, Pepa má z dětství špatnou zkušenost, protože někdy v deseti z ní spolkl rybí kost," vyprávěla.

Ve třech budou také na Nový rok. "Asi zůstaneme doma, nic neplánujeme. Vystačíme si sami, možná ještě s nějakou flaškou," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám