Hlavní obsah
Článek

Vánoční dekorace byli Beckhamovi letos nakupovat v prestižním obchodním domě Fortnum & Mason. Tam si vybrali jeden z nabízených dezénů a nechali si ho instalovat u sebe doma. To zabralo dva dny, za které si obchodní dům naúčtoval padesát tisíc liber. Jen vánoční výzdoba tak fotbalistu Davida a návrhářku Victorii letos vyšla v přepočtu na 1,65 miliónu korun.

Beckhamovi vsadili na radu kreativního ředitele obchodního domu Fortnum & Mason, ten jim vybral zlatobílou kombinaci. Do londýnského domu, který si zatím pronajímají, než dokončí rekonstrukci nového sídla, jim přivezli tři obří vánoční stromy, dva menší a řadu drobných dekorací.

Devětatřicetiletá Victoria navíc vyslala svou asistentku na nákup baněk do Paříže a New Yorku. Ta přivezla šeříkové koule a ozdoby z krystalů Swarovski.

„Victoria se rozhodla, že jejich dům bude letos maximálně vánoční, aby si ho užily děti – čtrnáctiletý Brooklyn, jedenáctiletý Romeo, osmiletý Cruz a dvouletá Harper. A peníze samozřejmě nepředstavovaly žádnou překážku, když se jedná o svátky tohoto typu,“ píše britský The Sun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám