Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) se pochlubila další novou kérkou. Poté, co si letos v dubnu nechala na zápěstí vytetovat slovo „Love“, rozhodla se ozdobit své sexy tělíčko dalším povedeným tetováním na kotníku, který už má potetován symboly slonů a barevného páva. K těmto symbolům pak připojila arabský mehndi design.

„Chci vám představit "mého" tatéra Vokyho a jeho veledílo na mé levé noze. Tetování je něco, nad čím dlouho přemýšlíte (alespoň byste měli), a proto je volba člověka, který se vám "podepíše" na tělo, extrémně důležitá,“ napsala pod fotku své nové kérky Dara.

Zpěvačka je velkou vyznavačkou tetování a z nového výtvoru byla nadšena. Dopředu přitom nevěděla, jak bude její kérka vypadat.

„Když necháte Vokyho tvořit, naznačíte směr, ale cestu a cíl necháte na něm, a tak vznikne umění. Jsem vždy unesena z lidí, kteří dokonale ovládají své řemeslo,“ pochválila svého tatéra Dara Rolins.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám