Hlavní obsah
Článek

O kráse vévodkyně z Cambridge Catherine není pochyb, ale tak nádherná jako na čtvrteční charitativní gala večeři v Kensingtonském paláci nebyla snad nikdy předtím. V dlouhé třpytivé róbě broskvové barvy s lodičkami a psaníčkem do ruky stejného odstínu vypadala po boku svého elegantního manžela prince Williama úchvatně. Na první společenské akci od svatby tak oba novomanželé strhli veškerou pozornost na sebe.

Pár se společně objevil na desáté výroční charitativní gala večeři s názvem Absolute Return for Kids, kam Kate zvolila dlouhé splývavé šaty od návrhářky Jenny Packham a podobně jako při nedávném setkání s americkým prezidentem Barackem Obamou a jeho manželkou v Buckinghamském paláci se opět o šatech Kate píší samá superlativa. Princezna tak nejspíš bude novou módní ikonou elegantního stylu podobně jako je jí právě americká první dáma Michelle Obama.

Na charitativní události byl královský pár obklopen devíti sty hosty, jejíž součástí byla slavnostní večeře a poté i proslov prince Williama. Výtěžek ze vstupenek na akci konané v obřím luxusním stanu, které stály v přepočtu neuvěřitelných 270 tisíc korun za kus, putoval na konto opuštěných dětí. William a Kate se události účastnili jménem Nadace Prince Williama a Prince Harryho.

Reklama

Další články

Načítám