Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svoji první velkou filmovou premiéru si užila půvabná zrzka Lucie Šteflová, kterou jsme doposud znali pouze ze seriálů jako Místo nahoře nebo Vyprávěj. A patřičně se na to vyfikla. "Ještě odpoledne jsem nevěděla, co si vezmu na sebe," prozradila Super.cz.

V pudrově růžových šatech jí to ovšem neskutečně slušelo a nikdo z ní nemohl spustit oči. Byla ostatně jedinou kráskou, která zvolila večerní róbu, a rozhodně neudělala chybu. Díky bujnému dekoltu se jí ovšem málokdo dokázal podívat do očí.

Ukázala v něm ovšem jen o trošku víc než v novém filmu Něžné vlny Jiřího Vejdělka, kde měla poprvé v životě milostnou scénu. Ovšem nikoli s Vojtěchem Dykem (38), který toho možná trochu zalitoval, když jí přišel výstřih okouknout. A kdo byl hodně pozorný, všiml si i toho, že šaty jsou trochu průsvitné, a půvabná Lucie tak předvedla i to, že si pod ně nezapomněla vzít spodní prádlo.

Reklama

Další články

Načítám