Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Aneta Langerová (37) se opět pořádně vyfikla a byla za dámu! Ač se v posledních letech Aneta prezentovala na veřejnosti jako šarmantní dáma, nedávno se na křtu kalendáře Světlušky objevila se ztrhaným výrazem ve tváři a špatným nalíčením, které zjevně unavené zpěvačce přidávalo léta navíc.

Na svém jediném letošním vánočním koncertě ale osobitá zpěvačka opět vypadala jako ze škatulky a moc jí to seklo.

Aneta opět podtrhla svou ženskost, když vystoupila s odhaleným dekoltem a v sexy minisukni, která odhalila její svůdná stehýnka. Účes i dokonalé nalíčení tentokrát nezanedbala a oslňovala nejen svými nespornými pěveckými kvalitami, ale i půvabem. Úspěšný koncert Aneta završila posezením v divadelním baru s dokumentaristkou Olgou Špátovou, o níž se spekuluje jako o zpěvaččině přítelkyni.

Langerová si své soukromí přísně střeží, a tak vztah se Špátovou nikdy nepotvrdila. Špátové ale věnovala zamilovaný pohled, který leccos naznačuje. Paradoxní je, že se u baru vesele bavila i s expřítelem Olgy Špátové Bohumilem Kulínským.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám