Hlavní obsah
Článek

Herečka Penélope Cruz tvrdí, že je poprvé v životě na něčem závislá. A to na kojení svých potomků. Svého dvouletého syna Lea musela odstavit od prsu jen proto, že podruhé otěhotněla. Šest měsíců už má druhé dítě – dcerku Lunu. A děsí se momentu, kdy s kojením přestane. Plánuje to za sedm měsíců. Obě děti má španělská kráska s hercem Javierem Bardemem, s nímž žije v Madridu.

„Očekává se, že člověk sní trochu víc kalorií, když kojí. Spálím tím totiž pět set kilokalorií denně. Kojila jsem svého syna třináct měsíců a plánuji to stejné se svou dcerou. Kojení je návykové. Je to těžké, když musíte přestat kojit,“ postěžovala si hvězda filmů Volver a Vicky Cristina Barcelona v rozhovoru pro magazín Allure.

Penélope také prozradila, že nejlepší kamarádkou pro ni je Salma Hayek. „Je jednou z mých nejlepších kamarádek. Když jsme spolu pracovaly, neměly jsme ani jedna děti, pořád jsme spaly, mnohem víc než teď. Tak jsme si nadávaly za lenost. Spaly jsme často v jedné posteli a ona se mě pořád snažila budit,“ dodala Cruz.

Reklama

Další články

Načítám