Hlavní obsah
Článek

Už to nejsou žádné nezkušené dvacítky, ale ostřílené dámy v nejlepších letech, které už ve světě něco dokázaly. Tyto sebevědomé celebrity ve většině případů již brzy oslaví půlstoletí, ale třeba takové mamince Kim Kardashian Kris Jenner už klepe na dveře šedesátka a Sharon Stone je pětapadesát. Kdo by to do nich ale řekl, když vklouznou do plavek?

Do fotogalerie jsme vám tentokrát shrnuli sedmero slavných žen, kterým to letos v plavkách nejvíc slušelo. Podmínkou byl samozřejmě věk právě kolem padesátky. Žebříček těch nej sestavovat nebudeme a necháme na vás, zda byste dali přednost mladistvé Kylie Minogue (55) na dovolené nebo sportovní Helen Hunt (50) při paddle-boardingu... Favoritkou by se však mohla stát i dokonale upravená Kris Jenner (58) s výrazným šperkem na krku či stále útlounká bývalá topmodelka Pavlína Pořízková (48).

Nebo byste upřednostnili sympatickou, ale na snímku z jachty poněkud posmutnělou Sarah Jessicu Parker (48), dlouhonohou Sharon Stone (55) v bílých titěrných bikinách nebo snad vysportovanou Naomi Watts (45) v plavkách se zvířecím vzorem?

Reklama

Další články

Načítám